The Peak

Location
Toa Payoh, Singapore
Size
1,194 sqft
Type
Residential
Services
Interior Renovation
Client
Confidential
Status
Completed

A modern and chic apartment right in the heart of Singapore.

“This home is going to be my sanctuary; I want a home that looks like a hotel but feels like home.” Our client came to us wanting an apartment that was luxurious yet homely; a place that feels sultry and elegant, and we certainly delivered.

A neutral white is used as the core colour for the joineries throughout the house. This enables any colour or furnishing to stand out, and allows the client to have interchangeable colours within the house that she can easily swap in or out.

We added gold chandeliers, as well as gold furnishings and fixtures, throughout the house to create the luxurious element that the client wanted. To balance this, we added earthy tones like a dark grey sofa and a beige headboard to make it feel more homely.

As this apartment is smaller in size, we believe that having restraint and not adding too many elements was the best way to go so that the apartment remained open and spacious.

RELATED PROJECTS

Scroll to Top